Motormeiden berg- en bochten bootcamp

VOL

Tijdens de Motormeiden berg- en bochten bootcamp leer je in no-time hoe je de prachtige slingerwegen, heuvels en haarspeltbochten van de Duitse Eifel leert temmen. De 3-daagse training is perfect om goed te leren rijden in berg-achtige en ook op de Nederlandse wegen heb je er ontzettend veel plezier aan! De training wordt gegeven door zeer ervaren instructeurs. De Motormeiden bootcamp is Girls Only, dus trommel je vriendinnen op en schrijf je in voor een volledig verzorgde training met overnachtingen in een fijn wellness hotel! Ook gaat er een fotograaf mee om gave actiefoto’s van jou te maken!

 

 

Vanuit Nederland zijn we al snel in de Eifel. Een geweldig gebied voor de motorrijden en meer dan geschikt voor motortrainingen. Mooie lange bochten, haarspeldbochten, hoogteverschillen, alles komen we hier tegen.

Tijdens de 3-daagse berg- en bochten bootcamp rijden we door de Vulkaaneifel, het ruigste gebied van de Eifel waar vroeger vulkanen actief waren. We komen door het nationaal park Eifel, steken de Moezel over en gaan door de mooie bochten van Piesport. Ook rijden we door het mooie bosrijke Hunsrück gebied. Tijdens deze bootcamp worden alle technieken bijgebracht, heb je een goedverzorgde accommodatie met halfpension en 1 avond waar we een leuk entertainment programma voor je samenstellen!  Verwacht een hoop lol, nieuw avontuur en misschien maak je wel nieuwe motorvriendinnen voor het leven!

 

Tijdens de training worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kijktechniek
  • Rijtechniek
  • Zithouding
  • Bochtentechniek in de verschillende bochten
  • Remtechniek
  • Stuurtechniek
  • Verkeersinzicht en het "lezen van de weg"

 

De bootcamp is een intensieve maar super leuke training! Er wordt in kleine groepjes gereden welke op niveau zijn ingedeeld, zo krijgt iedereen de aandacht en training die hij/zij verdiend.

 

 

 

Verzamelen en vertrekken doen we vanaf van der Valk hotel Moers, net over de Nederlands - Duitse grens. Tevens is het mogelijk hier een voorovernachting te boeken zodat uitgerust aan de eerste training dag begonnen kan worden. Na de eerste training dag verblijven we 2 nachten in een mooi hotel in Gerolstein op basis van halfpension. Na een mooie trainingsdag staat er een heerlijk 4 gangen diner voor ons klaar en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid verkoeling te zoeken in het zwembad of even bij te komen in de nieuwe wellness.

Er zijn garageboxen beschikbaar voor de stalling van een aantal motoren.

Naast Motormeiden zijn er nog andere groepen van Moto Style die training krijgen, deze zijn gemengd. Mocht je bijvoorbeeld met je vriend willen meedoen dan kan hij in de gemengde groep, maar de bootcamp is Girls Only!

Boek nu de Motormeiden Bootcamp

 

 

 

 

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension:

1-persoonskamer € 386.00
2-persoonskamer * € 374.00
2-persoonskamer alleen gebruik € 406.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van € 32,00
Beschikbaarheid  
1-persoonskamer vol
2-persoonskamer vol
2-persoonskamer alleen gebruik

vol