Moto Style Goes UK (23 t/m 30 juni 2020)

Het lijkt ver weg, maar binnen een paar uurtjes ben je er… We hebben een mooie reis samengesteld naar Zuid/West Engeland.  

 • Veel afwisseling tussen de Engelse dorpjes en de natuur
 • Geweldige uitdagende routes 
 • Rij door Cheddar Gorge, de grootste kloof van Engeland

De 3 en 4 sterren hotels zijn, zoals ook de idyllische en echt Engelse lunchlocaties zorgvuldig geselecteerd. We verblijven in bijna alle hotels op basis van halfpension.

Dag 1 - 240 km

23 juni in de ochtend verzamelen we in Calais bij het Holiday Inn hotel****, vanuit daar rijden we naar de ferry. Natuurlijk is het ook mogelijk om een voorovernachting te boeken, zodat je uitgerust aan de reis kunt beginnen. We varen naar Dover en de overtocht duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Eenmaal aangekomen in Dover rijden we een schitterende route naar naar Newbury waar een heerlijk diner voor ons klaar staat en waar we de eerste nacht verblijven**** Uiteraard stoppen we onderweg om foto’s te maken en te lunchen.

Dag 2 - 325 km

24 juni; na een stevig ontbijt, maken we ons op voor de volgende trip. Vandaag rijden we van Newbury door de mooie Cotswold richting Somerset waar we stoppen voor de lunch. Na de luch vervolgen we de route door Somerset richting de kust naar ons hotel***. Vandaag rijden we ook door de grootste kloof van Engeland. Eenmaal aangekomen kun je even bijkomen op de kamer of een mooie wandeling maken, waarna er wederom een heerlijk diner voor ons is.

 

Dag 3 - 295 km

25 juni: Vandaag rijden we van Somerset naar het mooie Cornwall. De route brengt ons van de kust door het binnenland en terug naar de kust. Tussendoor maken we de nodige foto stops en gaan we heerlijk lunchen in het binnenland. Eenmaal aangekomen in het hotel in Newquay, kun je genieten van een fantastisch uitzicht en alle faciliteiten van het hotel.

 

Dag 4 - 26 juni rustdag

We verblijven 2 nachten in Newquay. Het hotel*** ligt aan zee bovenop de clippen en biedt veel mogelijkheden. Een heerlijk zwembad, wellness, een kleine gym en aangezien we aan de kust zijn kun je ook naar het strand. Dit is het enige hotel waar het diner niet inbegrepen is. Er zijn zoveel restaurantjes in de omgeving. Zo kan iedereen lekker z’n eigen gang gaan. Natuurlijk is er ook de mogelijk om op de rustdag een mooie route te rijden.

Dag 5 - 240 km

27 juni; Na een uitgebreid ontbijt rijden we naar het Zuidelijkste punt van Engeland. Koffie drinken aan het strand, heerlijk lunchen in het binnenland en na een mooie route komen we aan de andere kunstkant van Cornwall uit. In het hotel*** kun je wederom genieten van een heerlijke duik in het zwembad, de wellness of de gym. Vanuit het terras kijk je uit over zee.

 

Dag 6 - 285km

28 juni; Vandaag rijden we stukken binnendoor maar ook rijden we langs de ruige Jurassic Coast. Een indrukwekkend stukje Engeland. Onderweg houden we natuurlijk de nodige koffie en foto stops, Lunchen doen we in het binnenland, maar het hotel**** staat weer aan de kust. Na een heerlijk diner is er mogelijkheid tot een verfrissende duik in het zwembad of een mooie wandeling of gezellig een drankje in de bar.

 

Dag 7 - 245 km

29 juni; Na het ontbijt rijden we richting Salisbury. Onderweg komen we langs het bekende Stonehenge, waar we natuurlijk stoppen voor een foto. Een geweldige route binnendoor met een leuke lunchlocatie. We eindigen de dag bij een zeer mooi en classy hotel**** in Worthing, waar we kunnen genieten van een heerlijk diner. Ook is er een gezellige bar en een mooie tuin.

Dag 8 - 200 km

30 juni; Vandaag rijden we na het ontbijt terug naar Dover. Onderweg een lekkere lunch waarna we na een korte route aankomen bij de Ferrie voor de terugreis naar Calais. We komen hier aan het einde van de middag aan. Vanuit Calais is iedereen vrij om terug te rijden naar Nederland of om nog een naovernachting te reserveren in Calais.

Het vertrek staat iedere ochtend (met uitzondering van de rustdag) gepland om 08:30 uur en rond 18:00 uur zullen we aankomen in het hotel. Natuurlijk rijden we in groepjes, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan komen. Onderweg lunchen we ook gezellig met de hele groep.

 Inbegrepen in de reis:

 • 7 overnachtingen (5 overnachtingen obv halfpension, 2 overnachtingen met ontbijt).
 • Retour overtocht Calais – Dover / Dover – Calais
 • Routebestanden voor Garmin/Tomtom
 • Begeleiding vanuit Moto Style

 Kosten:

1 persoonskamer/ 2 persoonskamer alleen gebruik

p.p.

€ 1295,00

2 persoonskamer

p.p.

€ 970,00

Bijkomende kosten:

 • Brandstof
 • Lunch
 • Koffie / Drankjes
 • Voor/Na overnachting

Voor (maandag 22 op dinsdag 23 juni) en na overnachting (dinsdag 30 juni op woensdag 1 juli) in een mooi ****hotel in Calais met zwembad vlakbij de veerhaven.

1 persoonskamer/ 2 persoonskamer alleen gebruik

p.p. per nacht incl ontbijt

€ 135,00

2 persoonskamer

p.p. per nacht incl ontbijt

€ 85,00

Beschikbaarheid:

1 x 1 persoonskamer/ 2 persoonskamer alleen gebruik

6 x 2 persoonskamer

Inschrijven kan voorlopig tot 30 april 2020